گلوکز
گلوکز شیرین کننده ای است که از نشاسته به دست می آید. در کشور ما تولید کنندگان این ماده را از نشاسته ذرت و یا گندم استخراج می کنند. گلوکز نوعی قند ساده است که تا ۷۰ درصد شیرینی شکر را دارا می باشد به همین دلیل جایگزین خوبی برای شکر در تولید مواد غذایی مختلف می باشد.
گلوکز در انواع مختلف شفاف و غیر شفاف با میزان شیرینی و غلظت مختلف تولید می شود. معیار سنجش غلظت گلوکز بریکس و معیار سنجش شیرینی آن را با دکستروز یا به اختصار DE اعلام می کنند.
گلوکز ذرت
گلوکز ذرت یا شربت ذرت از هیدرولیز آنزیمی نشاسته ذرت به دست می آید که تا حدود ۷۰ درصد شیرینی شکر را دارا می باشد. این محصول در کشورمان در انواع مختلف با معادل دکستروز DE بین ۲۰ تا ۹۰ تولید می شود که می تواند پاسخگوی نیاز صنایع غذایی، دارویی و شیمیایی باشد.
شربت ذرت که قناد ها به آن شربت گلوکز نیز می گویند در غذا ها برای نرم کردن بافت، افزودن حجم، جلوگیری از تبلور قند و بهبود طعم استفاده می شود.
از این مایع شفاف و بی رنگ در تولید محصولات زیر استفاده می شود:
- غذای کودک
- شربت های دارویی
- محصولات نانوایی
- نوشیدنی ها
- غلات آماده
- غذا های منجمد
- محصولات لبنی
- دسر ها
- صنعت آدامس
- شکلات سازی
- صنعت سس
- مربا سازی
- تنباکو و دخانیات
- مواد آرایشی بهداشتی
- نساجی
- واکس کفش
- صنعت چسب
درباره ما
مجموعه آمیلوم در سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در زمینه فروش انواع نشاسته آغاز نمود. فعالیت این مجموعه در راستای عدم وابستگی صنایع مختلف کشور به محصولات و مواد اولیه کشور های دیگر می باشد این مجموعه همکاری خود را با تولید کنندگان به نام و مطرح ایرانی آغاز نمود و توانست علاوه بر تامین نیاز مصرف کنندگان داخل کشور، صادرات این محصول به کشور های دیگر را نیز آغاز کند.