نشاسته تاپیوکا
تاپیوکا نام نشاسته ای است که از ریشه گیاهی به نام کاساوا استخراج می شود. این گیاه بومی منطقه مرکز و غربی برزیل می باشد اما کاشت آن در کشور هایی با آب و هوای استوایی گسترش یافته است.
این گیاه نسبت به سایر گیاهان غذایی در خاک های ضعیف دوام و عملکرد بهتری از خود نشان می دهد. اگرچه تاپیوکا یک غذای اصلی برای میلیون ها نفر در کشورهای گرمسیری است اما این ماده از نظر ارزش غذایی فقط حاوی کربوهیدرات می باشد و پروتئین، ویتامین و مواد معدنی کمی دارد.
در حال حاضر بزرگترین تولید کننده نشاسته تاپیوکا در دنیا کشور نیجریه می باشد اما به دلیل فاصله زیاد از ایران، نشاسته تاپیوکا مورد نیاز کشور از تایلند وارد می شود.
درباره ما
مجموعه آمیلوم در سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در زمینه فروش انواع نشاسته آغاز نمود. فعالیت این مجموعه در راستای عدم وابستگی صنایع مختلف کشور به محصولات و مواد اولیه کشور های دیگر می باشد این مجموعه همکاری خود را با تولید کنندگان به نام و مطرح ایرانی آغاز نمود و توانست علاوه بر تامین نیاز مصرف کنندگان داخل کشور، صادرات این محصول به کشور های دیگر را نیز آغاز کند.