فروکتوز
شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) با استفاده از روش های آنزیمی با تبدیل بخش زیادی از گلوکز به فروکتوز تولید می شود. این شربت مایعی شفاف و بی رنگ است که با طعم شیرین خود دارای خصوصیات مشابه شکر می باشد.
قیمت کمتر فروکتوز در مقایسه با شکر باعث شده تا از آن به عنوان جایگزین شکر در تولید محصولات غذایی استفاده شود. این شربت در دو نوع رایج ۴۲ و ۵۵ تولید می شود که این اعداد نشاسته دهنده میزان دکستروز DE موجود در آن می باشد.
از این شیرین کننده در صنایع مختلف غذایی، دارویی و شیمیایی استفاده های زیادی می شود که بخشی از آن ها را در ادامه می بینید:
- محصولات نانوایی
- کمپوت ها
- آبمیوه ها
- شیرین ها
- دسر های آماده
- نوشیدنی ها
- تولید مخمر
- مربا جات
مزایا استفاده از فروکتوز
- نرم و تازه نگه داشتن و به تاخیر انداختن بیاتی در محصولات نانوایی
- عدم کریستالیزاسیون در محصولاتی مانند مربا و شربت های طعم دار در انبار داری
- ایحاد بافت منسجم و یکنواخت در محصولات غذایی
- جلوگیری از فساد میکروبی محصول
- شرکت در واکنش قهوه ای شدن و ایجاد رنگ طلایی تا قهوه ای روشن در فرآیند پخت محصولات نانوایی
- افزایش قابلیت تخمیر پذیری فرآورده های نانوایی
- تقویت و افزایش طعم شیرینی و ایجاد شیرینی ملایم نسبت به شکر
- کاهش نقطه انجماد و جلوگیری از ایجاد کریستال ها در محصولات منجمد و بستنی ها
- آزاد نمودن بهتر عطر و طعم در محصولات غذایی نسبت به شکر
- حلالیت بالاتر در مایعات نسبت به شکر به دلیل تک قندی بودن
- حذف مرحله شربت سازی و اینورسیون در صنایع نوشیدنی، نانوایی و …
- کیفیت یکنواخت در طول زمان نسبت به شکر به واسطه سیستم تولید اتوماتیک با فناوری بالا
درباره ما
مجموعه آمیلوم در سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در زمینه فروش انواع نشاسته آغاز نمود. فعالیت این مجموعه در راستای عدم وابستگی صنایع مختلف کشور به محصولات و مواد اولیه کشور های دیگر می باشد این مجموعه همکاری خود را با تولید کنندگان به نام و مطرح ایرانی آغاز نمود و توانست علاوه بر تامین نیاز مصرف کنندگان داخل کشور، صادرات این محصول به کشور های دیگر را نیز آغاز کند.