نشاسته سیب زمینی
نشاسته سیب زمینی یکی دیگر از انواع نشاسته می باشد. برای استخراج نشاسته، پس از شست و شو باید سیب زمینی ها را له کرده تا نشاسته موجود در سلول ها آزاد شوند سپس نشاسته حاصله را شسته و به پودر تبدیل می کنند.
نشاسته سیب زمینی یک نشاسته تصفیه شده است به همین دلیل حاوی مقادیر کمی پروتئین و چربی می باشد که باعث می شود پودر نشاسته رنگ سفید و شفاف داشته باشد.
این ویژگی همچنین باعث می شود که نشاسته پخته شده طعمی طبیعی، شفافیت خوب، چسبندگی بالا و بافت یکنواخت ایجاد کند. این نشاسته همچنین تمایل کمتری به ایجاد کف و یا زرد شدن محلول دارد.
درباره ما
مجموعه آمیلوم در سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در زمینه فروش انواع نشاسته آغاز نمود. فعالیت این مجموعه در راستای عدم وابستگی صنایع مختلف کشور به محصولات و مواد اولیه کشور های دیگر می باشد این مجموعه همکاری خود را با تولید کنندگان به نام و مطرح ایرانی آغاز نمود و توانست علاوه بر تامین نیاز مصرف کنندگان داخل کشور، صادرات این محصول به کشور های دیگر را نیز آغاز کند.